Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

ROTEBRO Väder

En utmaning för både erfarna såväl som nyblivna golfare

Nära Stockholm och nära naturen – Rotebro Golf är en familjevänlig golfanläggning som vänder sig till alla som har fått upp ögonen för golfen. Vår 9-hålsbana beskrivs som ”bästa Pay n Play” i Sverige och är en utmaning för både erfarna såväl som nyblivna golfare.

Utöver vår fantastiska 9-hålsbana finns även en välgenomtänkt 6-hålsbana som är perfekt för barn, nybörjare, prova på, kompisgäng – med andra ord alla som vill ta sig ut på en golfbana och testa denna fängslande sport utan en massa formella krav.

Översikt på en golfbana med vatten och träd som hinder.

Vi har en välgenomtänkt 6-hålsbana som är perfekt för barn, nybörjare, prova på, kompisgäng.

Tillsammans med en 300m lång driving range med fräscha Srixon bollar, närspelsområde och putting green så har vi allt för att ta din golf till nästa nivå. På Rotebro Golf genomför vi även Grönt kort utbildningar med auktoriserade PGA Pro Jessica Bäckström.

I vårt lilla klubbhus hittar ni kioskservering samt ett bra sortiment på golftillbehör såsom bollar, handskar, peggar mm och det finns ett begränsat antal hyrset tillgängligt. Vänligen notera att Rotebro Golf är Kontantlöst. Vi ta emot de flesta bank/kreditkort.

Golfklubba och boll i fokus på en golfbana.

Friskvårdsbidrag

Domen kvalificerar golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”

Glädjande för alla golfare är att sedan januari 2018 får golfspel klassas som ”Friskvård” och då kan man som anställd få friskvårdsbidrag för golf med upp till 5 000 kr/år!

Domen kvalificerar golf som ”motion eller friskvård av enklare slag”, vilket är grundregeln för friskvårdsbidrag. Skatteverkets tolkning ger att anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare kan använda det för i princip all form av golfspel och träning på Rotebro Golf – några exemplar finns nedan:

Friskvårdsbidraget kan därför användas för:

  • Spelavgift – säsongskort på Rotebro Golf
  • Greenfee
  • Egen träning på Range – köp av rangekod
  • Nybörjarutbildning (”Grönt kort”)
  • Golflektioner (grupp eller privat)

Friskvårdsbidraget får INTE användas för:

  • Utrustning. Bidraget får inte användas för inköp eller hyra av utrustning (såsom bollar, peggar, hyrset, vagnar osv)
  • Tävlingsavgifter.

Hur gör du för att få friskvårdsbidraget?

Tillvägagångssätten som företagen använder är olika så kolla med din arbetsgivare att de godkänner golf som friskvård, hur du ska göra för att få bidraget, och vilken summa du kan få som friskvårdsbidrag. Grundregeln är att alltid spara kvittot!

Rotebro Golf, Bisslingevägen, 192 77 Sollentuna

Tfn: 08-626 75 78 E-post info@rotebrogolf.com FB: facebook.com/rotebrogolf/

    Tidsbokning