Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

9-Hålsbanan

Banan, som är designad av Peter Nordwall, öppnades för spel den 10 juni 2006. Banan är av så kallad parkkaraktär och mäter 2970 m över sina 9 hål och vaktas av 26 bunkrar och en mängd vattenhinder

På varje hål finns en grästee och en konstgrästee vilket gör att vi alltid kan erbjuda oklanderliga utslagsplatser.

Samtliga greener, fairways och tees har bevattning. Flera av greenerna är kraftigt ondulerade och kan därför bjuda på rejäla utmaningar och intressanta flaggplaceringar. Många av banans vattenhinder är placerade så att ett felaktigt strategiskt beslut kan kosta många bollar och slag. Det lönar sig ofta att tänka efter en extra gång innan man slår sitt slag.

Vattenspridare som vattnar gräset på golfbanan.

Greenfee 9-hålsbana 2021

Från och med den här säsongen kommer vår tidsbokning ligga hos sweetspot. Vilket innebär att vi kommer gå ifrån det bokningssystem vi använt oss av tidigare år helt och hållet övergå till Sweetspot som bokningssystem. För att boka tid hos oss på Rotebro Golf behöver du ladda ned appen Sweetspot och sedan skapa ett konto om du inte redan har ett.

Till följd av att vi kommer använda Sweetspot som bokningssystem kommer prissättningen på 9-hålsbanan vara dynamisk och baseras på tillgängligheten av tiden. Vilket innebär att det inte finns en fast greenfee för 9-hålsbanan utan priset skiljer från olika tider.

Se vår tidsbokning för exakta greenfeepriser när säsongen har startat här.

*Junior är man t.o.m. det år man fyller 21 år.

Spelkrav: Minst en spelare i bollen måste ha grönt kort för spel på 9 hålsbanan. Vi rekommenderar också nybörjare att börja spelet på varje hål från antingen 150 meters markeringarna eller den grön-vita utslagsplatsen för att upprätthålla speltempot. Alla spelare måste ha varsin uppsättning klubbor – det är inte tillåtet att dela på ett set klubbor.

Golfhäftet

Vi tar emot golfhäftet alla dagar som går att nyttja för ett spel med 50% reduktion på dagshögsta greenfeen. För att boka tid med golfhäftet bokas starttiden och betalas i Sweetspot precis som vanligt sedan genomförs en återbetalning på reduceringen plats i reception mot uppvisat golfhäfte.

Bokning

För att vara säker på att få en starttid så rekommenderar vi er att boka starttid i förväg. Ett andravarv på 9 hålsbanan behöver också bokas om det önskas. Vi rekommenderar starkt att boka in det andra varvet 2,5 h efter det första varvet. Enda spelkravet är att en i sällskapet har grönt kort.

Internetbokning via Sweetspot. Logga in på appen Sweetspot och sök på Rotebro Golf. Välj den bana ni vill spela på och boka tid i appen.

    Tidsbokning