Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

9-Hålsbanan

Banan, som är designad av Peter Nordwall, öppnades för spel den 10 juni 2006. Banan är av så kallad parkkaraktär och mäter 2970 m över sina 9 hål och vaktas av 26 bunkrar och en mängd vattenhinder

På varje hål finns en grästee och en konstgrästee vilket gör att vi alltid kan erbjuda oklanderliga utslagsplatser.

Samtliga greener, fairways och tees har bevattning. Flera av greenerna är kraftigt ondulerade och kan därför bjuda på rejäla utmaningar och intressanta flaggplaceringar. Många av banans vattenhinder är placerade så att ett felaktigt strategiskt beslut kan kosta många bollar och slag. Det lönar sig ofta att tänka efter en extra gång innan man slår sitt slag.

Vattenspridare som vattnar gräset på golfbanan.

Greenfee 9-hålsbana 2024

Tidsbokningen till våra banor ligger hos Sweetspot. För att boka tid hos oss på Rotebro Golf behöver du ladda ned appen Sweetspot och sedan skapa ett konto om du inte redan har ett. Alternativt kommer du till tidsbokningen via länken uppe i högre hörnet "Tidsbokning" där du kan boka utan att ladda ned Sweetspot-appen.

Till följd av att vi använder Sweetspot som bokningssystem kommer prissättningen på 9-hålsbanan vara dynamisk och baseras på tillgängligheten av tiden. Vilket innebär att det inte finns en fast greenfee för 9-hålsbanan utan priset skiljer från olika tider.

Se vår tidsbokning för exakta greenfeepriser när säsongen har startat här..

Juniorer betalar halv aktuell greenfee.

*Junior är man t.o.m. det år man fyller 21 år.

Spelkrav: Minst en spelare i bollen måste ha grönt kort för spel på 9 hålsbanan. Vi rekommenderar också nybörjare att börja spelet på varje hål från antingen 150 meters markeringarna eller den grön-vita utslagsplatsen för att upprätthålla speltempot. Alla spelare måste ha varsin uppsättning klubbor – det är inte tillåtet att dela på ett set klubbor.

Golfhäftet

Vi tar emot golfhäftet alla dagar som går att nyttja för ett spel med 50% reduktion på dagshögsta greenfeen. För att boka tid med golfhäftet bokas starttiden och betalas i Sweetspot precis som vanligt sedan genomförs en återbetalning på plats i reception mot uppvisat golfhäfte. Golfhäftet gäller endast en gång.

Bokning

För att vara säker på att få en starttid så rekommenderar vi er att boka starttid i förväg. Ett andravarv på 9 hålsbanan behöver också bokas om det önskas. Vi rekommenderar starkt att boka in det andra varvet 2,5 h efter det första varvet. Enda spelkravet är att en i sällskapet har grönt kort.

Internetbokning via Sweetspot. Logga in på appen Sweetspot och sök på Rotebro Golf. Välj den bana ni vill spela på och boka tid i appen.

Gruppbokning

Företagsgolf och grupper avser bokning av fler än tre starttider. Full rätt till hela starttiden ingår. Max 4 spelare per boll. Kontakta receptionen på 08-626 75 78 eller maila info@rotebrogolf.com för att boka.

Spelkrav

Minst en spelare i bollen måste ha officiellt hcp.

Förhållningsregler

9 hål för en 4-boll får inte ta mer än 2 timmar och 15 min att spela. För att undvika långsamt spel gäller att varje spelare har varsin bag. Nybörjare ska spela från 150 meters markeringen alternativt grön-vit utslagsplats som är placerad till vänster på fairway. Vid poängbogey tas bollen upp när inget poäng kan erhållas. Allmänt golfvett och speltempo ska upprätthållas dessutom får ingen alkohol förtäras på banan.

    Tidsbokning