Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

6-Hålsbana

Är du ny i golfen? Gör då dig själv en tjänst: Glöm vår 9 hålsbana under en tid! Du kommer att hitta tillräckligt med utmaningar på 6 hålsbanan!

Vi ser vår 6 hålsbana som en perfekt inkörsport till tyngre droger (9 hålsbanan). Tre par 3 hål och tre par 4 hål väntar dig.

6-hålsbana

Här slipper du bunkrar och mycket vatten och kan i stället koncentrera dig på att träffa bollen och att få den att hamna ungefär där du vill. Trots att banan är enkel till karaktären kan även duktiga golfare uppskatta banan som en ren träningsbana.

På banan finns det också knattetee/korthålstee där hållängderna är runt 60 meter. Dessa tees är perfekt för knattar och för dig som vill nöta på dina pitchar.

Greenfeepriser 6 hålsbanan

Pris för 6-hålsbanan är 100kr per varv oavsett dag och tid. Juniorer spelar för 50kr per varv oavsett dag och tid. Junior gäller t.o.m. det år man fyller 21 år.

Vattenspridare som vattnar gräset på golfbanan.
Golfbana bredvid sjö.

Säsongskort 6-hålsbanan

Kortet gäller fritt spel på 6-hålsbanan alla dagar.

Pris senior: 1.500kr | Pris Junior: 1.000kr

Bokning

Tidsbokning sker på 6 hålsbanan med 10 minuters intervall.

Spelkrav

På vår 6 hålsbana får alla spela. Du behöver med andra ord inte ha vare sig grönt kort eller medlemskap i en golfklubb. Alla som ska spela 6 hålsbanan måste också läsa igenom de säkerhetsregler som finns uppsatta vid första tee samt behålla rimligt speltempo. Sällskap av vuxen rekommenderar vi starkt för spelare under 13 år.

    Tidsbokning