Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

Range

På vår range tränar du med SRIXON bollar. Vi sonderade marknaden och hittade det bästa som finns att erbjuda i rangebollväg.

Rangen är hela 300 m lång och mellan mattorna hittar du en karta över rangen med alla avstånd till flaggorna så att du kan ha koll på exakt hur långt du slår. Utöver själva rangen finns även närspelsområde och putting green, allt för att ta din golf till nästa nivå.

  • En hink bollar kostar 40:-
  • Varje hink innehåller 40 bollar.

För att ta ut bollar ur rangeautomaten betalar du antingen vid rangeautomaten med ditt kort alternativt köper du ett rangekort med ett av hinkpaketen i receptionen.

Antal hinkar
Pris
6 hinkar (240 bollar)
200:-
12 hinkar (480 bollar)
300:-
25 hinkar (1000 bollar)
450:-

Det fysiska rangekortet kostar 50kr utöver hinkpaketen. Håll ordning på kortet så är rangekortet en engångskostnad.

Rangens öppettider

Driving rangen är öppen dygnet runt förutom avvikelser nedan.

Undantaget är måndagkvällar från kl. 17:00 till tisdag morgon ca kl. 9:00, mellan vilka tider rangen har stängt för skötsel. Rangen stänger 22:00 från och med 9:e juni till 16:e juni Dessa tider gäller under april-september. Vänligen ring receptionen på 08-626 75 78 övriga måndagar för att bekräfta läget. För att köpa rangekort hänvisar vi till receptionens öppettider.

Receptionens öppettider

Aktuella öppettider kommer meddelas här under säsongen (med reservation för ändringar pga extremt dåligt väder). Ser till att köpa tillräckligt med bollar då rangen har öppet dygnet runt!

Rotebro Golf range reception
    Tidsbokning