Nära Stockholm & nära naturenVi har golfbanor för alla!

Årskort & grupper

Våra olika kort

Säsongskort köps på plats i receptionen. Junior är man t.o.m. det år man fyller 21 år.

Golfbana täckt i dimma i en solnedgång.

Guldkortet

Med detta kort spelar du fritt på både 9 och 6 hålsbanan veckans alla dagar och under dagens alla tider samt en inbjudan till vårt Närspelmästerskap som spelas på hösten.

Pris senior: 4.000kr | Pris Junior: 2.400kr | Äkta makar guld: 7.000kr

Översikt på golfbana.

Silverkortet

Kortet gäller för fritt spel på vardagar på 9- och 6-hålsbanan samt en inbjudan till vårt Närspelmästerskap som spelas på hösten

Pris senior: 3.000kr | Pris Junior: 2.000kr | Äkta makar silver: 5.500kr

Golfbana bredvid sjö.

Bronskortet

Bronskortet innebär att du köper ett spelvärde på 2500kr men för en kostnad på 2000kr.

Du får alltså spela alla dagar tills du nått ett spelvärde på 2500kr.

Medlemskap – Grindslanten GK

Grindslanten GK är en medlemsklubb ansluten till Svenska Golfförbundet. Klubben har haft ett nära samarbete med Rotebro Golf Pay & Play i över 10 år. Ett medlemskap i Grindslanten GK berättigar dig till ett golf-id, officiell handicap och möjligheten att spela på andra golfbanor anslutna till SGF, mot erlagd greenfee.

Som medlem i Grindslanten GK erhåller du ett rangekort laddat med 25 hinkar på Rotebro Golfs driving range vid köp av säsongskort. Mer information finns på klubbens hemsida www.grindslantengolf.se

Vattenspridare som vattnar gräset på golfbanan.

Gruppbokning

Företagsgolf och grupper avser bokning av fler än tre starttider. Full rätt till hela starttiden ingår. Max 4 spelare per boll. Kontakta receptionen på 08-626 75 78 eller maila info@rotebrogolf.com för att boka.

Spelkrav

Minst en spelare i bollen måste ha officiellt hcp.

Förhållningsregler

9 hål för en 4-boll får inte ta mer än 2 timmar och 15 min att spela. För att undvika långsamt spel gäller att varje spelare har varsin bag. Nybörjare ska spela från 150 meters markeringen alternativt grön-vit utslagsplats som är placerad till vänster på fairway. Vid poängbogey tas bollen upp när inget poäng kan erhållas. Allmänt golfvett och speltempo ska upprätthållas dessutom får ingen alkohol förtäras på banan.

    Tidsbokning